MoorContent is gestart

Na een gedegen voorbereidingsperiode is vandaag, 1 april, MoorContent van start gegaan. Een nieuw bedrijf, maar geen nieuwe activiteiten voor mij. De ervaring die ik in de afgelopen 27 jaar heb opgedaan, ga ik nu namelijk onder eigen vlag toepassen.

Mijn activiteiten hebben altijd te maken gehad met het optimaal organiseren en vindbaar maken van informatie. Ongeacht of het om informatie ‘van de eigen organisatie voor de eigen organisatie’ ging,  of om ‘informatie van de organisatie voor haar klanten’. Denk daarbij aan Document Management- en Enterprise Search oplossingen, een fiscaal informatieportaal of een cliëntportaal van een advocatenkantoor.

Website

Op de MoorContent website vindt u nu nog voornamelijk informatie over MoorContent en over mij persoonlijk. Maar op termijn zal ik ook kennisdocumenten en productanalyses op het gebied van informatie- en kennismanagement toevoegen, zoals de top 5 zaaksystemen of de top 5 zoekmachines. Met het groeien van de inhoud van deze website zullen ook in toenemende mate technieken op het gebied van information retrieval worden toegepast, zodat de voor u relevante informatie ook op eenvoudige wijze gevonden kan blijven worden.

Dit alles natuurlijk in de hoop dat u aan mij denkt, zodra er in uw organisatie iets speelt op het gebied van het organiseren, zoeken en vinden van informatie.

Ik kijk uit naar onze samenwerking!

Klik hier voor mijn contactgegevens